Uvjeti korištenja

Svako korištenje www.mgs.hr podliježe ovim Uvjetima korištenja.

Dokumenti objavljeni na www.mgs.hr smiju se kopirati samo ako se koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu i samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj stranici navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj stranici i bez prethodnog izričitog odobrenja Muzeja grada Splita (dalje u tekstu: Muzej) je zabranjena.
Muzej će uložiti razumne napore kako bi informacije na ovoj stranici bile točne i aktualne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.mgs.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice.
Muzej neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu, slučajnu, posljedičnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.mgs.hr kao i zabilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove stranice.

Ova stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge stranice na internetu nad kojima Muzej nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo.
Muzej ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornosti za te informacije.

Muzej grada Splita

Muzej sabire, zaštićuje, proučava i pokazuje materijalnu i duhovnu baštinu grada Splita

Museum Hours

9:30–6:00, Monday Until 8:00

Museum Location

Papalićeva1, 21000 Split

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031