Objave

8. skup muzejskih pedagoga Hrvatske “Relacije i korelacije”

Dana 25. ožujka 2015. godine otvorio se u prostoru Gotičke dvorane Muzeja grada Splita (Papalićeva 1) 8. SKUP MUZEJSKIH PEDAGOGA HRVATSKE s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom RELACIJE I KORELACIJE.
Sekcija za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju Hrvatskog muzejskog društva po 8. put okuplja muzejske stručnjake koji se bave muzejskom edukacijom. Kroz četiri tematska bloka na Skupu će se obrađivati Relacije i koleracije i to: muzejska pedagogija u koleraciji s novim trendovima i interesima, potrebama i zahtjevima posjetitelja, sa školskim kurikulumom, s društvenim vrijednostima i s novim tehnologijama, metodama rada i razvojem struke. U radu Skupa sudjeluje 100-tinjak sudionika iz 55 muzeja iz Hrvatske i inozemstva.
Skup će se održati u razdoblju od 25. do 27. ožujka 2015. godine.

U sklopu 8. SKUPA MUZEJSKIH PEDAGOGA HRVATSKE dana 27. ožujka 2015. godine u vremenu od 11,30 do 13,00 sati održati će se predstavljanje Skupa, odnosno djelatnosti muzejske pedagogije, na splitskoj RIVI s prigodnim programom kojeg Vam dostavljamo u nastavku i to:

11,40– 11,55 sati – muzejska radionica za djecu „Upoznaj cara Dioklecijana“ – voditeljica radionice Marija Plazibat, muzejska pedagoginja Muzeja grada Splita
12,00– 12,15 sati – muzejska radionica za učenike „Kronološke tablice“ – voditelj radionice Marijan Bogatić, muzejski pedagog Gradskog muzeja Sisak
12,20– 12,40 sati – muzejska radionica , voditeljica radionice Lovorka Lončar Uvodić, muzejska pedagoginja Muzeja krapinskih neandertalaca.

Did you like this? Share it!

0 comments on “8. skup muzejskih pedagoga Hrvatske “Relacije i korelacije”

Comments are closed.