Objave

Javna prezentacija: ZAŠTO SPLIĆANI DOLAZE U JEZGRU? (Muzej grada Splita, ponedjeljak, 10. III 2014. u 18h)

Što: Javna prezentacija rezultata istraživanja motiva dolazaka Splićana u  povijesnu jezgru grada u 2013. godini

Tko: Znanstveni tim Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Plana upravljanja povijesnom jezgrom Splita

Gdje: Muzej grada Splita (Svečana dvorana)

Kada: ponedjeljak, 10. III 2014. u 18h

—————————————————————————————————————-

Zašto Splićani i stanovnici naselja u okolici Splita dolaze u povijesnu jezgru grada? Koje su dobi, obrazovanja i radnog statusa? Što rade u povijesnoj jezgri i koliko su zadovoljni onim što im ona nudi?  Postoje li razlike u motivima dolazaka i zadovoljstvom sadržajima u jezgri u različitim dobima godine? Na koncu, kako se – na temelju spoznaja o današnjim razlozima dolaska Splićana u jezgru – mogu planirati sadržaji koji će doprinijeti održanju gradskih funkcija središta Splita?

Odgovore na ova pitanja pokušat će pružiti prezentacija rezultata istraživanja, koje su u četiri vala (lipanj, kolovoz, listopad, prosinac 2013.) proveli Znanstveni tim Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Plana upravljanja povijesnom jezgrom Splita i agencija Ipsos Puls.

Rezultate istraživanja javnosti će predstaviti članovi Znanstvenog tima Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Plana upravljanja povijesnom jezgrom Splita  mr. sc. Mirko Petrić i prof. dr. sc. Inga Tomić-Koludrović.

—————————————————————————————————————–

Did you like this? Share it!

0 comments on “Javna prezentacija: ZAŠTO SPLIĆANI DOLAZE U JEZGRU? (Muzej grada Splita, ponedjeljak, 10. III 2014. u 18h)

Comments are closed.